top of page
IMG_5961_edited.jpg

Evenementen met KolenkitKoks

Ben je benieuwd naar onze catering en koks maar heb je geen feestje in de planning om ons te boeken? Geen paniek! KolenkitKoks is actief in de buurt dus er zijn veel momenten waar je welkom bent om te komen proeven.

Screen Shot 2023-02-07 at 13.46.28.png

Zo werken we hecht samen met The Villy, de leukste koffie hotspot en workspace van de Kolenkitbuurt!

De bevlogen Community Managers van The Villy organiseren allerlei leuke evenementen, waaronder de maandelijkse Community Dinners waar onze koks 3 gangen menu's serveren. Check hieronder welke events er aan komen.

thevilly.com  Bos en Lommerplein 302

Screen Shot 2023-02-07 at 13.54.05.png

Het idee voor de KolenkitKoks is ontstaan in de Kolenkitkas, waar Eline deel is van het team. Ook hier worden geregeld evenementen georganiseerd zoals open dagen of buurtBBQs, hou de agenda hiervoor in de gaten!

kolenkitkas.nl Vrouwengelukhof, binnentuin Rhapsody

17 mei @ KolenkitKas

Kijkje in de Kolenkitkeuken!

Onze eerste maandelijkse dinnerclub gaat van start met kok Fatma. Ze laat je zien hoe je manti en hingel (vegan) maakt, waarna je gezamenlijk aan tafel deze fantastische gerechten gaat proeven. Live cooking, kookworkshop en etentje in 1. Voor deze eerste keer kun je op elk ticket een extra iemand gratis meenemen!

Locatie: KolenkitKas, binnentuin van Rhapsody aan Vrouwengelukhof

Tijd: 18:00 - 21:00

Kijkje productfoto.png

25 mei @ KolenkitKas

24 HOURS WEST​ ontbijtjam

Kom jammen en ontbijten met Kolenkitkoks en Blabla sounds in de Kolenkitkas tijdens je tour door Amsterdam West! De koks maken een prachtige brunch met Marokkaanse en Turkse gerechten en natuurlijk verse jam.

Locatie: KolenkitKas, Vrouwengelukhof

Tijd: 9:00 -14:00

ontbijtjam.jpeg

2 juni @ Sunday Market

Je favoriete roze marktkraam! Koks Serife en Fatma staan weer achter de bakplaten om verse lahmacun en gozleme voor je te maken. Feest!

Locatie: Westerpark

Tijd: 11:00 -18:00

Kolenkitkoks lahmacun.jpeg
bottom of page