top of page
IMG-20210423-WA0016_edited_edited.jpg

To Go Box

Thuis genieten van de gerechten van KolenkitKoks? Dat kan vanaf 3 november 2023 weer! Elke woensdag kun je onze KolenkitKoks To Go Box laten bezorgen bij jou thuis.

In de Box zitten vers ingevroren producten om een maaltijd voor 2 personen op tafel te zetten. De kookinstructies vindt je op de verpakking, het sausje zit erbij en wat je eventueel zelf nog toe moet voegen staat duidelijk vermeldt.

Breng de wereldkeukens van de Kolenkitbuurt naar je eigen keuken!

Manti van Fatma

Ravioli, maar dan op z'n Turks! Deze kleine deegpakketjes worden met de hand gevuld door kok Fatma. De vulling is heerlijk gekruid (halal) gehakt. Een paar minuutjes koken, een schep yoghurt erbij, de bijgevoegde tomatensaus er boven op en smullen maar.

Eet je liever zonder vlees? Ga dan voor de hingel, gevuld met aardappel!

IMG_6082.JPG

Momo's van Krishna

Gestoomde dumplings, wie houdt er niet van! Kok Krishna maakt haar traditionele Bhutaanse momo's met wortel, spitskool, ui en gember. Een paar minuten stomen en je kunt aan tafel! Bijgevoegd Krishna's pittige chili olie.

Naast de vegan momo's hebben we ook momo's met kip en groente!

De KolenkitKoks To Go Box is te bestellen via onze webshop, wij komen je bestelling dan bij je brengen op woensdagavond tussen 18:00 en 20:00

Voor onze To Go Box gebruiken we plastic bakjes, dat lijkt misschien een vreemde keus maar deze stevige bakjes kun je eindeloos opnieuw gebruiken en ze kunnen zelfs in de afwasmachine. Dit maakt het toch een duurzame keuze!

bottom of page